KM-Afrensning-logo

20 31 88 30

Ring til os

lorens@kmafrensning.dk

Send os en e-mail

KM Afrensning

Miljøsanering

Skal du bruge professionel miljøsanering ved nedrivning af dit hus, er vi hos KM Afrensning klar til at hjælpe dig. Vi er et erfarent firma, som er specialister i miljøsanering.

​Vi har igennem mange år hjulpet masser af firmaer med at lokalisere miljøfarlige stoffer i byggeri, der skal nedrives. I den forbindelse tager vi prøver af forskellige malingtyper, PSV, bly, zink, asbest og mange andre skadelige stoffer, da det er vores pligt at adskille skadelige materialer fra de materialer, der kan genanvendes.

​Vil du have en grundig og professionel miljøsanering, hvor kvaliteten er i højsæde, kan vi hjælpe dig, så du får udført arbejdet forsvarligt med fokus på dem, der efterfølgende skal bruge materialerne.

 

kmafrensning_fs_2-1.jpg
Miljøsanering med

Sikkerhed og dokumentation

Miljøsanering handler om sikkerhed for de mennesker, der til dagligt beskæftiger sig med arbejdsmaterialerne. Derfor lægger vi stor vægt på at sikre arbejdsmiljøet og sikkerheden ved at håndtere alt forsvarligt og korrekt. Vi afrapporterer efterfølgende, så der er dokumentation på alt, vi har lavet, og så der er styr på det administrative arbejde.

For os handler det om den tryghed, der skal være for både håndværkere og naboer til nedrivning, hvorfor vi bortskaffer alle skadelige stoffer med største omhu og påpasselighed. Vi dokumenterer alle skridt i processen, så du kan fremlægge arbejdsrapport ved behov.

KM Afrensning

Anvender altid det bedste udstyr

Når vi foretager en miljøsanering af en bygning, sørger vi for at pille al den gamle maling af først. Vi anvender det bedste sandblæsningsudstyr, når vi udfører en miljøsanering, hvilket er med til at modvirke støvgener, da udstyret har sugeanlæg.

​Er du entreprenør eller nedrivningsfirma, og har du brug for nogle kompetente folk til at udføre en professionel miljøsanering af bygninger til nedrivning, stiller vi vores unikke ekspertise til din rådighed.

​Du kan kontakte os på telefon 20 31 88 30 eller på e-mail lorens@kmafrensning.dk.