KM-Afrensning-logo

91 11 11 71

Ring til os

lorens@kmafrensning.dk

Send os en e-mail

KM Afrensning

Facaderens

Søger du et godt tilbud på facaderens af huse eller bygninger, kan KM Afrensning i Vojens være det firma, du leder efter. Vi har mange års erfaring med facaderensning, da vi hvert år renser rigtig mange kvadratmeter facade på huse og bygninger. Har du et snavset hus eller bygning, som trænger til en grundig facadevask, før mureren eller maleren skal til, kan vi udføre det effektivt og omhyggeligt for dig.

Det er vigtigt at have en helt ren facade, før der males, da malingen ellers vil skalle hurtigt af igen. De mindste ujævnheder er potentielt skadelige, og disse kan du komme til livs med en facaderens af høj kvalitet.

 

SANDBLAeSNING-AF-FACADER-HOS-ENGEL-I-HADERSLEV-5-scaled.jpeg
For at KM Afrensning

En grundig facadevask - private og erhverv

Hos KM Afrensning er vi specialister i alt, der har med bearbejdelse og rensning af facader at gøre. Vi tilbyder vores kompetencer til både private og erhverv, som gerne vil have en professionel, hjælpende hånd til facaderens. Uanset om du har et hus, der trænger, eller om du er maler eller murer, så kan vi hjælpe dig forud for dit efterfølgende arbejde. Vi sikrer dig, at du har en helt ren og jævn facade, da vi bruger de helt rette værktøjer og materialer.

Vi er parate til at hjælpe dig med facaderens i Vojens, Haderslev og omegn
Vi udfører facaderens for malermestre, murermestre, industri og private husejere. Vi har leveret flotte resultater gennem mange år, og vi er også parate til at hjælpe dig.

Uanset hvilken type bygning eller hus du har, er vi opsat på at levere et resultat med fokus på den gode kvalitet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave ved at ringe til os på telefon 91 11 11 71 eller sende en e-mail til lorens@kmafrensning.dk.