KM-Afrensning-logo

91 11 11 71

Ring til os

lorens@kmafrensning.dk

Send os en e-mail

Arbejde i høj kvalitet!

Sandblæsning af hus

Har du et hus eller en bygning, som kunne have gavn af en sandblæsning?

​Hos KM Afrensning i Vojens nær Haderslev har vi speciale i sandblæsning af hus, facader, broer og bygninger, som trænger til en grundig behandling. Når vi sandblæser, udfører vi arbejdet med præcision og omtanke for dit hus eller bygning.

En sandblæsning er et arbejde, der sviner meget, men gennem mange års arbejde med denne type facaderenovering ved vi, hvad der modvirker det værste svineri.

Vi dækker pænt af og rydder op efter sandblæsning af hus
Da vi lægger meget vægt på helhedsoplevelsen af vores arbejde, dækker vi godt af – særligt ved vinduer og døre. Vi anvender hovedsageligt vand til sandblæsning, hvor vi bruger en udblæsningstud på slangen, da det hæmmer støvskyer. På den måde slipper vi for en hvirvelvind af malingrester og sand.

​Når vi er færdige, rydder vi naturligvis pænt op efter os. Vi fjerner al afdækning, fjerner vandet fra presenningen samt afvasker hele huset eller bygningen for støv og snavs.

Sandblæsning
Silikatblæsning
KM Afrensning

Lavablæsning

Lavablæsning bruges på bunde der kræver en skånsom behandling og / eller hvor mængden af blæsemiddel ønskes reduceret til det minimale.

​Ved lavablæsning er materialeforbruget ca 20 kg pr time​

Ved normal sandblæsning er materialeforbruget ca 200 kg pr time.

​Lava er et meget fint blæsemiddel, nærmest støv. Men det har meget skarpe kanter hvorfor det kan bruges som blæsemiddel.

Lavablæsning bruges som regel ved blæsning på murværk der har været kalket og hvor kalklaget ikke er alt for tyk.

Dette kan være kirker, kældere eller indvendig mur og træværk (eks. trapper og synlige bjælker mm.) Men det kan også være udvendig murværk, kalket med farveholdig kalk (eks. okker) hvor man ikker ønsker sandblæsning tilført vand pga. farvning af fortov og veje.

Med lavablæsningsudstyret kan der også blæses med sand, brændt kalk, granitstøv og mange andre midler hvor man stadig holder den lave blæsemængde.

Lavablæsningsudstyret kan også kombineres med tørisblæsning, hvorved man får fordelene ved begge blæsemideler.

Altså lavaens skarphed og slagkraft samt tørisens kuldepåvirkning.

KM Afrensning

Arbejde i høj kvalitet!

Når vi sandblæser huse, broer eller andre former for bygninger og facader, har vi fokus på kvaliteten. Vi indstiller tryk og mængde meget påpasseligt, så det passer til den overflade, der skal behandles. Vi er særdeles grundige og effektive og går ikke på kompromis med kvaliteten.

​Vi sikrer os altid, at vi kan levere det ønskede resultat ved at have nogle fagligt kompetente og dygtige medarbejdere, som alle sætter en ære i at udføre et perfekt stykke arbejde. Du kan derfor altid se frem til et højt serviceniveau og en god behandling hos os, og du kan være velvidende om, at dit hus eller bygning får den optimale sandblæsning.

Er du interesseret i at høre mere om en sandblæsning af dit hus? Så kan vi kontaktes på telefon 91 11 11 71 eller på e-mail lorens@kmafrensning.dk.