Søger du et godt tilbud på facaderens af huse eller bygninger, kan KM Afrensning være det firma, du leder efter. Vi har mange års erfaring med facaderensning, da vi hvert år renser rigtig mange kvadratmeter facade på huse og bygninger. Har du et snavset hus eller bygning, som trænger til en grundig facadevask, før mureren eller maleren skal til, kan vi udføre det effektivt og omhyggeligt for dig.

Det er vigtigt at have en helt ren facade, før der males, da malingen ellers vil skalle hurtigt af igen. De mindste ujævnheder er potentielt skadelige, og disse kan du komme til livs med en facaderens af høj kvalitet.

En grundig facadevask for både private og professionelle

Hos KM Afrensning er vi specialister i alt, der har med bearbejdelse og rensning af facader at gøre. Vi tilbyder vores kompetencer til både private og professionelle, som gerne vil have en professionel, hjælpende hånd til facaderens. Uanset om du har et hus, der trænger, eller om du er maler eller murer, så kan vi hjælpe dig forud for dit efterfølgende arbejde. Vi sikrer dig, at du har en helt ren og jævn facade, da vi bruger de helt rette værktøjer og materialer.

Vi er parate til at hjælpe dig

Vi udfører facaderens for malermestre, murermestre, industri og private husejere. Vi har leveret flotte resultater gennem mange år, og vi er også parate til at hjælpe dig.

Uanset hvilken type bygning eller hus du har, er vi opsat på at levere et resultat med fokus på den gode kvalitet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave ved at ringe til os på telefon 20 31 88 30 eller sende en e-mail til kim@kmafrensning.dk.

facaderens af KM afrensning - Mange års erfaring med facaderensning

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktetKM AFRENSNING ApS
Vojensvej 4, 6500 Vojensvej 4
Telefon: +45 20 31 88 30
kim@kmafrensning.dk
CVR: 35243577