Sandblæsning af hus og bygninger i Vojens, Haderslev og omegn

Har du et hus eller en bygning, som kunne have gavn af en sandblæsning?

​Hos KM Afrensning i Vojens nær Haderslev har vi speciale i sandblæsning af hus, facader, broer og bygninger, som trænger til en grundig behandling. Når vi sandblæser, udfører vi arbejdet med præcision og omtanke for dit hus eller bygning.

​En sandblæsning er et arbejde, der sviner meget, men gennem mange års arbejde med denne type facaderenovering ved vi, hvad der modvirker det værste svineri.

Vi dækker pænt af og rydder op efter sandblæsning af hus

Da vi lægger meget vægt på helhedsoplevelsen af vores arbejde, dækker vi godt af - særligt ved vinduer og døre. Vi anvender hovedsageligt vand til sandblæsning, hvor vi bruger en udblæsningstud på slangen, da det hæmmer støvskyer. På den måde slipper vi for en hvirvelvind af malingrester og sand.

​Når vi er færdige, rydder vi naturligvis pænt op efter os. Vi fjerner al afdækning, fjerner vandet fra presenningen samt afvasker hele huset eller bygningen for støv og snavs.

Sandblæsning af hus - Arbejde i høj kvalitet!

Når vi sandblæser huse, broer eller andre former for bygninger og facader, har vi fokus på kvaliteten. Vi indstiller tryk og mængde meget påpasseligt, så det passer til den overflade, der skal behandles. Vi er særdeles grundige og effektive og går ikke på kompromis med kvaliteten.

​Vi sikrer os altid, at vi kan levere det ønskede resultat ved at have nogle fagligt kompetente og dygtige medarbejdere, som alle sætter en ære i at udføre et perfekt stykke arbejde. Du kan derfor altid se frem til et højt serviceniveau og en god behandling hos os, og du kan være velvidende om, at dit hus eller bygning får den optimale sandblæsning.

Har du spørgsmål? Ring på

20 31 88 30

Eller skriv en besked:

Sandblæsning af hus der får huset til at fremstå flot

​Er du interesseret i at høre mere om en sandblæsning af dit hus? Så kan vi kontaktes på telefon 20 31 88 30 eller på e-mail lorens@kmafrensning.dk.

 KM AFRENSNING ApS
Vojensvej 4, 6500 Vojens
Telefon: +45 20 31 88 30
lorens@kmafrensning.dk
CVR: 35243577